Neem je bioscoop overal mee naartoe met de XGIMI Elfin Portable Projector

Neem je bioscoop overal mee naartoe met de XGIMI Elfin Portable Projector

Home movie projectoren zijn geweldig, maar met een addertje onder het gras. Ze zijn ofwel superduur en zeer groot en onhandig of goedkoper en compact maar met merkbaar inferieure audiovisuele kwaliteit.

Hierin komt nu varandering dankzij de XGIMI Elfin met eindelijk het beste van twee werelden: een lichte, compacte projector (ongeveer zo groot als een boek) met een helder, levendig beeld en een uitstekend geluid dankzij de ingebouwde Harman Kardon-luidsprekers.

Naast de compacte vormgeving en Full HD resolutie, kan dit wonder vanaf een smartphone streamen. Sluit hem gewoon aan op internet en geniet van de meeste online filmplatforms, waaronder Amazon, Hulu, HBO Max, Apple TV+, enz.

elfin
XGIMI Elfin – FullHD compacte thuisprojector

Kijken vanaf een laptop is ook een fluitje van een cent met de XGIMI Elfin. Koppel de projector gewoon via Bluetooth en start je favoriete programma’s; de AI-aangedreven beeldcorrectie vindt direct de optimale schermgrootte op je muur. Bovendien past de projector automatisch keystones (projectiehoek en aanpassing) aan elke keer dat je hem verplaatst, waardoor een rechthoekig beeld zonder vervorming wordt gegarandeerd.

Of de filmavond van vanavond op de slaapkamermuur is of in de achtertuin met vrienden, Elfin behoudt het beeld met 800 ANSI-lumen die de FHD-resolutie mogelijk maakt voor scherpe, kleurrijke beelden van meer dan 3 meter breed, vergezeld van uitstekend geluid.

De projector is het gemakkelijkst te koppelen met een Android-apparaat, maar kan ook worden gekoppeld aan een iOS-telefoon en computer. Om je laptopscherm te spiegelen, kun je Airscreen downloaden van de Apple App Store. Download op Android, Google Home om verbinding te maken met de projector.

De Elfin wordt geleverd met een slanke afstandsbediening waarmee je afleveringen kunt overslaan, gemakkelijk op het scherm kunt bewegen en wachtwoorden kunt typen voor een snelle verbinding met internet en video-account. Je kunt ook de afstandsbediening omzeilen en gewoon de Android TV-app gebruiken om De Elfin te bedienen.

Makkelijk mee te nemen

De Elfin is makkelijk mee te nemen naar werk, naar vrienden of waar dan ook naar toe, je hebt eigenlijk altijd je thuis-bioscoop bij je!

De Elfin wordt aangedreven door de X-Vue 2.0-imageengine; het biedt Full HD-resolutie en 800 ANSI-lumen, evenals ondersteuning voor HDR10 + en Dolby Audio. Gebruikers hebben toegang tot een Game Mode Boost, die is ontworpen om de gameplay te verbeteren door snellere framesnelheden en lagere latentie. Daarnaast heeft de projector Chromecast ingebouwd voor het streamen van content, Google Assistant, ondersteuning voor 3D-films, dual-band wifi en Bluetooth 5.0.

De Elfin ook een behoorlijk uitgebreide reeks aansluitmogelijkheden, waaronder ondersteuning voor USB 2.0, HDMI 2.0 en een standaard 3,5 mm audio-aansluiting. De projector kan aan het plafond worden gemonteerd, op een standaard statief worden gebruikt of worden gebruikt voor doorzichtprojectie. Het is wel duidelijk een persoonlijke projector en niet ontworpen voor streaming of projectie op IMAX-formaat vanaf grote afstanden. Maar als het gaat om het genieten van shows met filmkwaliteit zonder naar een laptop te staren of je opgesloten te voelen in de tv-kamer, is er op dit moment geen betere keuze voor je ogen en portemonnee.

Wij hebben in ieder geval er meteen eentje gekocht.


Geef een reactie