Neymar’s ‘Perfect Chaos’ op Netflix

Neymar’s ‘Perfect Chaos’ op Netflix

Neymar’s ‘Perfect Chaos’ To Hit Netflix On January 25th De driedelige docu-serie volgt de achtbaan-reis van de Braziliaanse voetbalster Neymar.

Sportdocumentaires lijken in trek te zijn. De nieuwste aanwinst is The Perfect Chaos, gebaseerd op het leven van de Braziliaanse voetballer Neymar da Silva Santos Júnior. De driedelige serie komt op 25 januari op Netflix en volgt de reis van de voetballer vanaf zijn vroege dagen in Brazilië, zijn tijd bij Barcelona tot zijn wereldrecordtransfer naar PSG.

Netflix beschrijftt de documentaire als “Een van de beroemdste en best betaalde atleten in de geschiedenis – zoals je nog nooit eerder hebt gezien.” Geregisseerd door David Charles Rodrigues, bekend van zijn documentaire uit 2019 genaamd ‘​Gay Chorus Deep South, zal de serie ook interviews bevatten met voetbal-iconen als David Beckham, Kylian Mbappé en Lionel Messi.

Neymar is niet de enige voetballer die dit jaar een serie krijgt. Manchester United-ster Paul Pogba heeft een Amazon-documentaire op komst, toepasselijk getiteld The Pogmentary. Bovendien zal de Arsenal Football Club het onderwerp zijn van Amazon’s nieuwe seizoen van All or Nothing.

Eén van de beste spelers ter wereld

Neymar wordt beschouwd als één van de beste spelers ter wereld, maar het is ook zo dat de speler in de loop der jaren in sommige gevallen om de verkeerde redenen de aandacht heeft getrokken. Neymar was de duurste speler in de geschiedenis nadat hij in 2017 voor 222 miljoen euro naar PSG kwam van LaLiga-gigant Barcelona.

Hij geeft toe dat kritiek een impact op hem had. “Ik zal de passie voor voetbal nooit verliezen, maar ik heb momenten gehad dat ik wilde stoppen met spelen”, vertelde de 28-jarige aan Gaffer Magazine. “Op een keer heb ik mezelf afgevraagd waarom ik zou moeten blijven spelen als ze het niet leuk vinden.”

“Ik ging altijd als een heethoofd naar huis, boos op van alles en toen herinnerde ik me alles wat ik had gedaan om hier te komen. De liefde die ik heb voor voetbal en al die dingen kalmeerde me gewoon en brachten me terug naar de realiteit. Want ik heb veel geluk. Werkelijk. Ik heb veel dingen bereikt in mijn carrière die mij en mijn familie ongelooflijk gelukkig hebben gemaakt”, aldus Neymar.

“Alleen al debuteren voor Santos FC, de eerste titel winnen met Santos, en de Libertadores Cup winnen, was ook super belangrijk. Meedoen met Barcelona was een droom van mij sinds ik een kind was, de Champions League winnen, mijn aankomst in Parijs. Deze momenten zullen altijd speciaal voor mij blijven.”

Neymar voegde eraan toe: “Ik heb nooit druk gevoeld. Integendeel, ik ben iemand die gemakkelijk met druk om kan gaan; de nummer 10 van het Braziliaanse nationale team zijn, de nummer 10 bij PSG en gewoon Neymar zijn. Ik denk dat ik er goed mee omga, maar tegelijkertijd ken ik mijn inzet en ben ik ongelooflijk dankbaar dat ik teams als PSG en Brazilië vertegenwoordig. Ik weet dat als ik speel, ik het beter moet doen, ik moet me 100 procent geven, want dat verwacht iedereen.”

Neymar’s ‘Perfect Chaos’ verschijnt op 25 januari op Netflix.Geef een reactie