Stranger Things seizoen 4 trailer en releasedatum

Stranger Things seizoen 4 trailer en releasedatum

Stranger Things heeft een fanbase verzameld die bijna ongeëvenaard is en de populairste originele serie van Netflix tot nu toe is geworden. Fans van de serie kijken al een tijdje uit naar het langverwachte vierde seizoen, Nu hebben we eindelijk een echte glimp opgevangen van wat er gaat komen met de eerste volledige trailer.

“Het is zes maanden geleden sinds de Slag om Starcourt, die terreur en vernietiging bracht aan Hawkins. Worstelend met de nasleep, wordt onze vriendengroep voor het eerst gescheiden – Eleven en de rest van de familie Byers zijn verhuisd van Hawkins naar het zonnige Californië en het navigeren door de complexiteit van de middelbare school heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt. In deze meest kwetsbare tijd duikt er een nieuwe en gruwelijke bovennatuurlijke dreiging op, die een gruwelijk mysterie presenteert dat, als het wordt opgelost, eindelijk een einde kan maken aan de verschrikkingen van Upside Down.”

Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen. “Volume 1” van seizoen vier zal op 27 mei debuteren (drie jaar nadat seizoen drie werd uitgezonden). Terwijl de tweede helft van het vierde seizoen, “Volume 2”, op 1 juli debuteert. Netflix heeft onlangs ook aangekondigd dat het vijfde seizoen van de show het laatste zal zijn.

Stranger-things

De trailer van het komende seizoen lijkt griezeliger dan ooit, boordevol horrorfragmenten. Met een blik op Jim Hopper die wordt gegijzeld in Rusland tot wat lijkt, op een verschijning van de duivel zelf (of in ieder geval de Upside Down versie), het ziet er na uit dat de makers van de serie, de Duffer Brothers, all-in gaan voor de nieuwste seizoen van de serie.

Het meest interessante van alles is dat de beroemde kinderacteurs van de serie nu aan de vooravond van volwassenheid staan, wat zal laten zien dat de afgelopen zes jaar sinds het begin van de hitserie gewoon voorbij is gevlogen.

Stranger-Things-seizoen4

Het vierde seizoen brengt de volledige terugkeer van de sterrencast, waaronder Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono en Brett Gelman.

Ja, Jim Hopper (David Harbour) is ook terug voor seizoen 4 nadat zijn lot aan het einde van de seizoensfinale van seizoen 3 onzeker was, toen hij schijnbaar omkwam om de stad Hawkins te redden. De terugkeer van Hopper werd bevestigd in februari 2020 toen Netflix een teaser dropte met de titel “From Russia with love…” De korte clip toonde een besneeuwde scène met arbeiders die een spoorlijn aanlegden – en één van hen bleek Hopper te zijn.

Stranger-Things-Hopper

Stranger Things seizoen 4 introduceert ook verschillende nieuwe personages, waaronder Nightmare on Elm Street-ster Robert Englund, die Victor Creel zal spelen, “een gestoorde en intimiderende man die opgesloten zit in een psychiatrisch ziekenhuis”.

Ga terug naar de Upside Down wanneer het eerste deel van het voorlaatste seizoen van Stranger Things op 27 mei van start gaat op Netflix.


Geef een reactie