007’s Road To A Million: James Bond Reality TV Serie

007’s Road To A Million: James Bond Reality TV Serie

Amazon’s Prime Video heeft groen licht gegeven voor zijn eerste tv-show gebaseerd op de iconische Britse spion met “007’s Road to a Million”. Onlangs heeft Amazon een deal van $ 8,5 miljard (7,7 miljard euro) gesloten om MGM over te nemen. De online retailer en streaminggigant heeft nu de MGM-catalogi met meer dan 4.000 filmtitels, waaronder James Bond, Rocky en Thelma & Louise, en 17.000 tv-afleveringen.

Volgens Variety zal de reality serie zal een Bond-achtige draai geven aan een race rond de wereld, terwijl deelnemers, twee een team, proberen de aanwijzingen en obstakels te achterhalen die worden uiteengezet van de ene iconische Bond-filmlocatie naar de andere.

Het zal plaatsvinden op historische locaties die uit baanbrekende Bond-films zijn gehaald, wat betekent dat de IJslandse gletsjers van Die Another Day en Florida’s Seven Mile Bridge from License to Kill erin zullen voorkomen. De deelnemers strijden om een geldprijs van 1 miljoen pond of € 1,2 miljoen euro.

James-Bond
Courtesy of Columbia Pictures/Everett Collection

Hoewel het passeren van fysieke obstakels een belangrijk onderdeel zal zijn, moeten ideale deelnemers ook hun intelligentie aantonen door vragen correct te beantwoorden om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

Dus geen martini’s, shaken or stirred, als je jezelf een serieuze kans wilt geven om te winnen. Niet iedereen is tenslotte Bond.

Amazon heeft het project de afgelopen vier jaar ontwikkeld, en zal later dit jaar op tv te zien zijn. Daniel Craig sloot zijn ambtstermijn als James Bond in 2021 af met No Time to Die, wat betekent dat de franchise op zoek zal gaan naar een andere geheimagent om zijn plaats in te nemen. In de tussentijd kunnen we genieten van het kijken naar reality-deelnemers die in de huid willen kruipen van Ian Fleming’s creatie.

James-Bond
Sean Connery als Jams Bond

De achtdelige serie wordt geproduceerd door de Britse 72 Films (“The Rise of the Murdoch Dynasty”, “All or Nothing: Tottenham Hotspur”) en Bond- “bewakers” en producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, samen met MGM Television.

007’s Road to a Million is momenteel op zoek naar kandidaten om het wereldwijde avontuur aan te gaan, dus als je jezelf met de achternaam eerst voorstelt of ooit de drang hebt gehad om een man-tegen-mangevecht aan te gaan bovenop een rijdende trein, kun je overwegen om je aan te melden.

Wanneer 007’s Road to a Million precies te zien zal zijn op Amazon Prime Video is nog niet bekend.

Disclaimer: noch een Aston Martin noch een date met Halle Berry is inbegrepen in het prijzenpakket.


Geef een reactie