House of The Dragon is meest verwachte tv-serie van 2022

House of The Dragon is meest verwachte tv-serie van 2022

IMDb heeft een lijst vrijgegeven van meest verwachte tv-serie’s in 2022, waarbij de Game of Thrones-prequel, de eerste plaats inneemt.

Naar welke nieuwe tv-serie kijk jij het meest uit in 2022? Volgens IMDb zou House of The Dragon wel eens op je lijst kunnen staan ​​nadat de Game of Thrones-prequel-serie de eerste plaats innam op hun lijst van de tien meest verwachte originele tv-programma’s die volgend jaar naar het kleine scherm komen. Ondanks dat Game of Thrones voor de meeste fans tot een teleurstellend einde is gekomen, heeft dat Warner Bros. er niet van weerhouden een aantal spin-off-series voor HBO in productie te nemen op basis van het werk van George RR Martin, waarvan de eerste een bewerking is van de roman van de auteur uit 2018, Fire & Blood, die het verhaal gaat over de familie Targaryen, 200 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen in de Song of Ice and Fire-sage.

House

House of the Dragon

Terwijl 2022 een ​​geweldig jaar lijkt te worden voor zowel films als televisie, is House of the Dragon dat de eerste plaats op de lijst inneemt, een teken van hoe graag het publiek wil terugkeren naar de Seven Kingdoms. Aangezien het nu meer dan twee jaar geleden is dat Game of Thrones zijn finale in mei 2019 uitzond en de ophef van fans over het controversiële einde (er nog steeds actieve petities zijn voor HBO om het laatste seizoen opnieuw te maken), lijkt het erop dat de keuze om een ​​andere roman van Martin’s aan te passen voor tv, genoeg is voor fans om in ieder geval hun ergernis over het einde van het verhaal van Targaryen opzij te zetten om te ontdekken wat eraan voorafging.

House of the Dragon richt zich op de familie Targaryen in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de Dance of the Dragons, een burgeroorlog die een bloedbad veroorzaakte onder de drakenrijders. De serie speelt zich twee eeuwen voor Game of Thrones af en introduceert een hele reeks nieuwe personages in de franchise, zoals koning Viserys Targaryen, zijn kinderen prinses Rhaenyra en prins Daemon, Hand of the King Ser Otto Hightower en Lady Alicent, zijn dochter.

Bekijk de eerste volledige trailer voor House of the Dragon.

Lord of the Rings

Met een cast van Paddy Considine, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith en Rhys Ifans, heeft de serie in ieder geval geen gebrek aan talent, en met Martin’s roman om mee te werken, kan de serie hopelijk hetzelfde soort teleurstellend einde vermijden dat zijn voorganger overkwam. Hoewel de toppositie van House of the Dragon goed nieuws zal zijn voor Warner Bros, die er ook in slaagde om met The Batman de toppositie op IMDb’s meest verwachte filmlijst te bemachtigen, zal Amazon waarschijnlijk een beetje geïrriteerd zijn dat hun aanstaande Lord of the Rings-serie, die hen ongeveer $ 1 miljard kostte, maar de tweede plaats op de lijst staat.

Top 10 meest verwachtte serie’s 2022

Terwijl de rest van de top vijf bestaat uit Hulu’s, Pam & Tommy, Netflix’ bewerking van The Sandman en de HBO-videogamebewerking The Last of Us, wordt het vervolgens overgelaten aan de grote franchises van Marvel, DC en Star Wars om de onderste deel van de lijst, zoals hieronder te zien is.

  1. House of the Dragon
  2. The Lord of the Rings
  3. Pam & Tommy
  4. The Sandman
  5. The Last of Us
  6. Obi-Wan Kenobi
  7. She-Hulk
  8. Ms. Marvel
  9. Peacemaker
  10. Moon Knight

.

George R.R. Martin heeft onthuld dat hij een eerste versie van Game of Thrones prequel House of the Dragon heeft gezien en het fantastisch vond.

grrm

Martin deelde het nieuws op zijn Not A Blog website onder de noemer “Most Anticipated”. Daar onthulde hij dat volgens IMDB-House of the Dragon de serie is waar de meeste mensen naar uit kijken.

Hij ging verder door te zeggen dat in het jaar waar ook “Amazons nieuwe Tolkien serie”, “Neil Gaimans Sandman”, “Marvel shows” en “Star Wars shows” uitkomen, hij erg trots is dat House of the Dragon erkenning krijgt. “Het is een geweldige lijst om bovenaan te staan.”

Natuurlijk schreef Martin, A Song of Fire and Ice, de boeken waar HBO Game of Thrones van heeft gemaakt. Zoals hij zelf zegt is Martin “niet echt objectief”, maar hij geeft toe dat hij heel veel zin heeft in de serie. Daarnaast teaset Martin dat hij al een beetje van de serie heeft kunnen zien.

“Ik heb zelf heel veel zin in House of the Dragon. Ik ben natuurlijk niet objectief te noemen en ik weet natuurlijk wat jullie te zien krijgen, ik schreef namelijk het boek. Daarnaast heb ik al een eerste versie van de eerste aflevering gezien. Ik vond het geweldig. Het is duister, krachtig en gaat diep… precies zoals ik graag zie in fantasy.”

Hij sloot af met, dat het team achter House of the Dragon – dat is gebaseerd op Fire & Blood – “een geweldige prestatie” hebben geleverd en dat fans iets hebben om naar uit te kijken.

“Ryan en Miguel leveren een geweldige prestatie en de cast… bestaat net als bij Game of Thrones uit acteurs waar weinig mensen van hebben gehoord, maar ik denk dat iedereen van ze zal gaan houden”, zo schreef Martin. “Ik denk dat de Targaryens in hele goede handen zijn en dat jullie niet worden teleurgesteld.”

Ook wij van mannenmag kijken vol verwachting uit naar deze serie, dus we houden je op de hoogte.


Geef een reactie