Trailer ‘Bullet Train’ met Brad Pitt

Trailer ‘Bullet Train’ met Brad Pitt

Eerste hilarische trailer vol actie voor ‘Bullet Train’ van Brad Pitt.

De eerste trailer voor Bullet Train – de met moordenaars gevulde humoristische actiefilm waarin Brad Pitt de hoofdrol speelt, zijn eerste film sinds zijn oscar winnende bijrol in Once Upon A Time In Hollywood – is uitgebracht en op basis van deze eerste blik lijkt het alsof de film wel eens één van de meest vermakelijke kaskrakers van deze zomer kan worden.

De regisseur van de film, David Leitch, die niet alleen eerder Atomic Blonde, Deadpool 2 en Hobbs & Shaw regiseerde, maar hij co-regisseerde (zij het niet genoemd) de originele John Wick samen met zijn vriend en collega-voormalige stuntman Tsjaad Stahelski. Brad Pitt plus John Wick-achtige vechtchoreografie dus!

Gebaseerd op de roman “Maria Beetle” van Kōtarō Isaka, speelt Pitt in “Bullet Train” de hoofdrol als Ladybug, een ervaren huurmoordenaar die aan boord gaat van een Japanse bullet-train en verschillende andere professionele moordenaars ontmoet, zoals: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Citroen (Brian Tyree Henry) en Hornet (Zazie Beetz).

Bullit-train-Brad-Pitt

In de trein zit ook Kimura (Andrew Koji), een vader die wraak zoekt omdat dankzij Prince zijn zoon in een coma ligt. De moordenaars realiseren zich al snel dat hun verschillende doelen allemaal met elkaar verbonden zijn, en hun opdrachten lopen al snel uit de hand. Naast de acteurs die de verschillende moordenaars spelen, heeft Bullet Train een indrukwekkende sterrencast, waaronder Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny en Sandra Bullock. (De rol van Bullock was oorspronkelijk bedoeld om te worden gespeeld door Lady Gaga, die uit de film stapte vanwege planningsconflicten met House of Gucci.)

Trailer Bullit Train

In de trailer, vecht Pitt op de muziek van ‘Stayin’ Alive’ van de Bee Gees, tegen verschillende rivaliserende moordenaars in verschillende compartimenten op een Japanse bullet-trein en slaagt hij erin, tijdens het vechten een aantal grappen te maken.

Bullet Train is vanaf 14-7-2022 te zien in de bioscoop


Geef een reactie